TILLBEHÖR

MITSUBISHI LUFTAVFUKTARE

PRIS: 3 995 kr 

Avfuktare från Mitsubishi Electric är bland det absolut bästa som finns på den svenska marknaden och med den senaste innovativa tekniken. Mitsubishi Electric är en av världens främsta tillverkare av luftavfuktare och investerar stora resurser i att utveckla driftsäkra, energisnåla produkter med lättanvända funktioner.

Fukt finns
Sommartid är luftfuktigheten hög utomhus och därför har vi också högre luftfuktighet inomhus. Våra aktiviteter i hemmet – matlagning, tvätt och dusch ökar också på luftfuktigheten.
 
När temperaturen sjunker under hösten måste du kontrollera att inte luftfuktigheten blir för hög i dåligt ventilerade utrymmen.
 
Varm luft innehåller mer vattenånga än kall – när luften kyls av lägger sig överskottsvattnet på kalla ytor, t.ex. fönster och väggar. Denna kondens skadar ditt hus och på sikt också dig själv.
 
I vanliga villakällare kan den relativa luftfuktigheten bli mer än 80%. I dåligt dränerade källare och dåligt ventilerade utrymmen kan luftfuktigheten bli ännu högre. Giftiga mögelsvampar kan få fäste och orsaka astma, utslag, infektioner och slemhinneirritationer. Dammkvalster, som orsakar allergier, trivs också bra i fuktig miljö.

2-års garanti
Mitsubishi Electrics klimatprodukter har modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi. Med vår luftavfuktare följer 2-års garanti.

Skyddstak för utedel, luft/luft

PRIS: 1 495 kr (ej montering)
PRIS: 1 600 kr (inkl. montering)

Skärmtak i förzinkad och lackerad stålplåt, levereras med 4 st distanser. Distanserna monteras mellan konsolerna och yttervägg, när dessa används minskas risken för fuktskador på fasaden.
Bredd 1040 mm
Djup 520 mm

Vibrationsdämpare, rostfria stålfjädrar

PRIS: 499 kr

Fjäderdämpare till utedel, luft/luft. Lev. 4 st per förpackning. Åldersbeständiga vibrationsdämpare för montage mellan utomhusdel och konsoll. För maximal dämpning skall de två krafigaste fjädrarna monteras på kompressorsidan.
Anpassade för vikt mellan 30 - 55 kg.

DAIKIN LUFTRENARE

Kontakta oss för priser.

Vi bryr oss om ren luft! 
Med Daikin luftrenare, lovar vi dig luft som är tre gånger renare, friskare och fräschare.

Andas in luft som är ren och hälsosam
Daikins luftrenare minimerar astma och allergiska symptom genom att avlägsna dammpartiklar och pollen från din luft, samt håller dig frisk genom att filtrera bort luftburna bakterier och virus. 

Luftfuktighet är avgörande för frisk hud
Ururu luftrenare tillför fukt till luften när den är torr vilket gör att du undviker torra händer eller vakna upp med torr hals. 

Håll din luft frisk
Våra luftrenare håller koll på lukter så att ditt hem alltid luktar fräscht och rent.

Samtidig luftfuktning och rening med vår luftrenare Ururu
Vatten i tanken strömmar in till en bricka där ett hjul lyfter vattnet när det roterar och släpper det ut på filtret. Luft som blåses på filtret absorberar sin fukt och tömmer det i rummet som befuktning.

Rengöringsspray för luft/luft värmepumpar och luftkonditioneringar

PRIS: 299 kr.
Vid nyköp av värmeanläggning, 159 kr.

Clinex A/C är ett högeffektivt spray för rengöring av inom- och utomhusdelar, fungerar för alla typer av luft/luft värmepumpar och luftkonditioneringar.
Sprayen är enkel att använda, löser upp fett och tar effektivt bort damm- och smutsbeläggningar utan att skada miljön.
Flaskan innehåller 650 ml och räcker till upprepade behandlingar. Produkten består av mindre än 5% non-joniska ytaktiva medel.
 
Fem enkla steg för en bättre verkningsgrad.
1. Stäng av värmepumpen.
2. Ta bort filter så att kondensor och förångare blir lättåtkomliga.
3. Skaka flaskan och spraya, låt verka ca 15 minuter.
4. Spraya noga med vatten. Därefter rekommenderas att
    värmepumpen körs i kylläge i 30-60 minuter så att
    genomsköljningen blir ännu bättre.
5. Starta värmepumpen igen. Upprepa behandlingen minst en gång     per år.